Mobilitetsundersøgelser på arbejdspladser

Transportvaneundersøgelser på arbejdspladser

Center for Transport Analytics har fra 2016 til 2019 udført Mobilitetsundersøgelse for ca. 250.000 ansatte hos Region Hovedstaden, 17 kommuner, 84 virksomheder med formålet: Fremme grøn transport, reducere trængsel og CO2. Undersøgelserne blev udført i forbindelse med Moving People projektet.

Mange virksomheder ønsker, at Mobilitetsundersøgelser på virksomheder bliver et fremadrettet tilbud fra DTU. DTU har investeret ressourcer i en udvikling af undersøgelserne, med det formål at forbedre undersøgelsen samt at få en skabelon/standard som nemt kan reproduceres og bruges af mange. Dermed vil tilbuddet kunne benyttes af både virksomheder, der fik udført mobilitetsundersøgelser i forbindelse med Moving People projektet, samt virksomheder der ønsker at påbegynde dette.

For at kunne se helheden og opbygge en Mobilitetsundersøgelsesdatabase til gavn for grøn mobilitet, tilbyder CTA en standardundersøgelse og vil gerne have alle virksomheder også de små og mellemstore virksomheder med. Undersøgelsen tilbydes fra 1. september 2020.

Info om produkter og services samt priser er vist nedenfor. Kontakt cta@dtu.dk for mere info eller spørgsmål.

Både undersøgelsen og rapporter tilbydes på Dansk og Engelsk.